Υπηρεσίες

Πώληση

Η εταιρία μας εμπορεύεται προϊόντα αναγνωρισμένων διεθνών εργοστασίων. Η μακρόχρονη λειτουργία της μας δίνει την δυνατότητα να δίνουμε εγγύηση τεχνικής υποστήριξης μέχρι και 10 χρόνια στα προϊόντα μας. Η γκάμα μας είναι πολύ μεγάλη και ο χρόνος παράδοσης άμεσος.

Ενοικίαση

Η εταιρία μας ενοικιάζει Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και αντλίες ομβρίων. Επικοινωνήστε μαζί μας για την διαθεσιμότητα.

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση υποσταθμών μέσης τάσης, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, και αντλητικών συστημάτων. Τα έμπειρα συνεργεία μας στελεχώνονται από καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο για όλες τις απαιτήσεις. Οι τεχνικοί μας μπορούν να εγκαταστήσουν σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Συντήρηση / Service

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση υποσταθμών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αντλητικών συστημάτων και πυροσβεστικών συστημάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε συμβόλαια συντήρησης σε πολύ ευνοϊκές τιμές.

Αναβίωση

Η Εταιρία μας πρωτοπορεί και έχει δημιουργήσει ένα τμήμα αναβίωσης- ανακατασκευής παλαιών ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αντλητικών συστημάτων και πυροσβεστικών συστημάτων εξιχρονίζοντας τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας.

Μελέτη

Μέλος της οικογενειακής επιχείρησης εξειδικευμένος μηχανολόγος, ενεργειακός μηχανικός αναλαμβάνει την εκποίηση μελέτης σε οποιαδήποτε εγκατάσταση που χρήζει ηλεκτροβιομηχανικό εξοπλισμό.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοναδικές Προσφορές στο email σου!

Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα επικοινωνίας και μάθε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας.