Τα προϊόντα μας

H/Z Γεννήτριες

Η Εταιρία μας εμπορεύεται Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη όλων των τύπων, όπως χειροκίνητα, αυτόματα, ηχομονωμένα και τροχήλατα ικανά να παραλληλιστούν από 1kva έως 3300 kva. Αντιπροσωπεύουμε τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Αντλίες Ομβριων Ακαθαρτων

Αντλίες νερού για όλες τις ανάγκες για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.
Διαθέτουμε τις εξής κατηγορίες αντλιών:

  • Βυθιζόμενες
  • Επιφανείας
  • Πιεστικά συγκροτήματα
  • Βενζινοκίνητες
  • Πετρελαιοκίνητες
  • Αντλίες για κρασί και λάδι

Πυροσβεστικά Συγκροτήματα

Η Δ. Κακλαμάνος εμπορεύεται πυροσβεστικά συγκροτήματα σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους. Τα πυροσβεστικά μας συγκροτήματα έχουν προστατέψει δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσφέροντας μας μεγάλη περηφάνεια και αξιοπιστία.

Υποσταθμοι Μέσης Τάσης

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση υποσταθμών μέσης τάσης για όλες τις απαιτήσεις σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια. Εφαρμόζουμε πάντα όλες τις προδιαγραφές της ΔΕΗ και τηρούμε όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Η πολυετής βιωσιμότητα των υποσταθμών που έχουμε εγκαταστήσει δείχνουν την ποιότητα της δουλείας μας.

Μετασχηματιστές Μέσης Τάσης Χυτοριτινης & Ελαίου

Η εταιρία μας εισάγει, εγκαθιστά και συντηρεί Μετασχηματιστές Ελαίου ή Χυτορητίνης. Η εμπειρία μας, μας κατατάσσει στους κορυφαίους στο είδος. Διατηρούμε πολύ μεγάλη γκάμα καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη ή απαίτηση.

Πίνακας Μέσης Τάσης

Η εταιρία μας κατασκευάζει και συντηρεί πίνακες μέσης τάσης. Το  εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση και για οποιαδήποτε ανάγκη. Χρησιμοποιούμε μόνο αναγνωρισμένα υλικά ικανά για το καλύτερο αποτέλεσμα και πάντα ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Φωτοβολταϊκά Πάνελ

H εταιρία μας τις ακολουθώντας απαιτήσεις της εποχής μπήκε στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τα φωτοβολταϊκά panel. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής panel και αναλώσιμων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε την μελέτη για οποιαδήποτε μορφή  Α.Π.Ε. έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις .

UPS

Συσκευές που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια σε περίπτωση απότομης διακοπής ρεύματος, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που μπορεί να προκληθεί απώλεια δεδομένων, καταστροφή συστημάτων ή άλλες βλάβες. Η εταιρία μας έχει μια πληθώρα μοντέλων που δίνουν λύση σε κάθε απαίτηση για προστασία και αδιάλειπτη τροφοδοσία.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοναδικές Προσφορές στο email σου!

Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα επικοινωνίας και μάθε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας.